keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Uusi rakkaani

Kyllä, tavaroitakin voi rakastaa. Toivon pitkää rakkaussuhdetta tämän koneen kanssa. Vanha valkoinen MacBookini saa vihdoin jäädä eläkkeelle, pitkään se kesti läppäriksi, ainakin seitsemän vuotta (ja elää siis vieläkin). Vaikka olen ollut kohta 3,5 vuotta työelämässä täysipäiväisesti viime opintojen jälkeen, rahaa ei tunnu jäävän säästöön ollenkaan. Tästä syystä uuden tietokoneen ostokin on lykkääntynyt vuosilla. Olen siis todella innoissani tästä uudesta ja laihasta iMacista, joka muutti sitä varten jo aiemmin hankitulle työpöydälle. Hintaa oli sen verran, että toivon todella, että elinikä on ainakin sama kuin läppärilläni, kyseessä on vieläpä superpäivitetty versio perusmallista. Nyt kelpaa bloggaillakkin kotona!

Seuraava hankinta onkin sitten työtuoli. Voi voi.. mistähän löytäisi hyvännäköisen, mutta kunnollisen työtuolin, jossa jaksaa istua selkävammainenkin!? Saa vinkata jos teiltä löytyy ideoita! Tuon selkävammaisuudenkin saa unohtaa, kunhan tuoli olisi edes suht mukava.

Tuo pöytä ei muuten tule pysymään noin siistinä kovin kauaa.. Näkisittepä työpöytäni toimistolla kiireisimpinä aikoina.. Tätä työpistettä tulee käyttämään vieläpä kaksi ihmistä.

2 kommenttia :

  1. Ohan se, sais olla vielä työhuonekkin. Pikkasen ahistaa makkarissa toi toosa ;D Ehkä totun.

    VastaaPoista