sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hassunhauska ananas!


Mitäs tykkäätte tästä? Olin päivän reissulla Tukholmassa ja Zara Homen valikoima yllätti todella positiivisesti! Olisin löytänyt vaikka minkälaisia kippoja ja kuppeja kotiin vietäväksi, mutta kaikkea ei saa, joten valitsin tämän veikeän ananaksen muotoisen kynttilänjalan. Ananasjutut iskevät tällä hetkellä muutenkin... Zarassa olisi ollut muun muassa ananaslautasia ja mukejakin, jotka olivat todella kauniita. Huomioni kiinnittyi muutenkin viidakkakuvioihin ja mahdollisesti tulossa olevaan "tikimuotiin" sisustuksessa. I like...

Tukholmasta puheenollen, pitäisi kyllä ottaa seuraavaksi hotelli ja olla pidempäänkin kuin sen muutaman tunnin mitä risteilyllä jää aikaa koluta keskustaa. Kaupat vaikuttivat meheviltä isoine valikoimineen ja kaupungista löytyisi varmasti ihania ravintoloita ja kahviloita vaikka millä mitalla.

4 kommenttia :

 1. Joo, ananakset ovat olleet mullakin kartalla, olen Pinterestiinkin koonnut kaikenlaisia inspiraatiokuvia. Ja tuo kynttilänjalka on mainio. Ananakset ovat selvästi seuraava sisustustrendi :)

  VastaaPoista
 2. Hauska! Mullakin on Tukholma-kuume....! Tai no matkakuume yleensäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, katsoinkin Niina blogistasi tekemääsi ananasjulistetta, ihana :) Ja palan kyllä halusta saada jotain muutakin ananasta...

  Ja Saija, Tukholma teki kyllä vaikutuksen taas kerran pikavisiitillä, pakko päästä vähän pidemmäksikin aikaa :) Itselläni on myös kova matkakuume, kun viimeisestä viikon matkasta alkaa olla aikaa jo liian kauan.

  VastaaPoista
 4. Et sattumoisin olisi jo kyllästynyt tähän ananakseen...? :)

  VastaaPoista