maanantai 25. maaliskuuta 2013

Talvinen KööpenhaminaKannattaa ottaa vain 50 millinen linssi mukaan kaupunkilomalle, jossa kuviin pitäisi saada mahtumaan mahtavia taloja, kirkkoja ja niin edelleen. Nyt kuviin mahtui vain torneja ja kylttejä. No, toisaalta itse rakastan myös kauniita yksityiskohtia. Tarkoitus oli muutenkin ottaa rennosti, eikä tutkia maailmaa pelkästään linssin takaa. Myös hartiat kiittivät, kun olalla ei roikkunut isoa objektiivia.

Parasta Köpiksessä oli vanhat ja värikkäät rakennukset, rauhallinen ja turvallinen tunnelma, shoppailu, mukavan oloiset sekä tyylikkäät ihmiset, kahvilat, ravintolat ja raikas ruoka. Huonoa oli ainoastaan todella jäätävä tuuli, joka sai ilman tuntumaan jopa kylmemmältä kuin täällä Suomessa (onneksi en lähtenyt kevättakissa reissuun). Pieni miinus myös ruuan hintatasosta. Asunnot näyttivät olevan kuitenkin halvempia kuin täällä, joten ehkäpä ruokaan jää hieman enemmän rahaa. Luulen, että Köpiksestä olisi helpompi löytää unelmien asunto kuin täältä Suomesta.

Kylmästä ilmasta huolimatta sain kuitenkin kevään ensimmäiset pisamat ja matka oli rentouttava, joten olen tyytyväinen. Tyytyväisyyttäni lisää myös onnistuneet ostokset, joista lisää myöhemmin!

2 kommenttia :

  1. Aivan ihania väritaloja! Mä en ole edelleenkään käynyt Köpiksessä. Tämä vääryys täytyy korjata pian. :) Sulla on tosi kiva blogi, laitoin kirjanmerkkeihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ja kannattaa ehdottomasti mennä Köpikseen, mutta jos mahdollista niin kesä voisi olla parempi ajankohta :) Nyt ei saanut nauttia isoista puistoista ym.

    VastaaPoista