lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kurkkaus makkariin & olohuoneeseen





Aurinkoista lauantaita kaikille!

Valo rupeaa selvästi jo piristämään, kamerankin jaksaa kaivaa useammin esille. Aamupäivä meni siivotessa ja nyt odottelen siskoani kylään (häntä varten siis kuvissa olevat herkut). Piti käyttää hetki hyväksi siivouksen jälkeen ja napata samantien muutamia asuntokuvia ennen kuin asunto taas räjähtää.

Ensimmäisessä kuvassa kurkkaus olohuoneeseen. Sohva on ostettu vajaa vuosi sitten Ikeasta. Haaveilin jo silloin Ikean Stockholm-nahkasohvasta, mutta hinnan takia päädyimme halvempaan ratkaisuun, Karlstadiin. Nyt Stockholm-sohvasta on tulossa myyntiin uusi ihana väri, jonka myötä aloin taas haaveilemaan siitä.. mutta jääköön se haaveeksi, koska olisi niin paljon tärkeäpääkin ostettavaa kuin vaihtaa melko uusi sohva taas uuteen. Pidän tuosta vakosamettisesta pinnasta meidän sohvassamme, se tuo retrohenkeä asuntoon.

Kukkamatto on tilattu Urban Outfittersilta muutama vuosi sitten. Puuarkku toimii tällä hetkellä olohuoneen pöytänä. Sen löysimme viime kesänä suht halpaan hintaan Momonosta. Viimeisessä kuvassa kurkistus makuuhuoneeseen (enempää niitä huoneita ei sitten löydykkään tästä asunnosta). Päiväpeitto (myös Urban Outfittersilta) on käännettävä. Yleensä pidän päällä räikeämpää puolta, jonka takia sen ostin, mutta tänään kaipasin rauhallisempaa kukkaisnäkymää. Käännettävä päiväpeitto on muuten huikean hyvä idea mielestäni, fiilis kun vaihtelee sisustuksenkin suhteen. Lupaan kuvata myös toisen puolen.

Kämppäjutuilla jatketaan taas pian!

2 kommenttia :