tiistai 5. maaliskuuta 2013

Home sweet home
Nyt alkaisi tulla pikkuhiljaa näitä sisustuspostauksiakin. Yllä olevissa kuvissa joitakin yksityiskohtia asunnostani. Vanhassa talossa asumisessa on se hyvä puoli, että sisustuksesta saa helposti tunnelmallisen. Rakastan esimerkiksi vanjoha kattokoristeita, ovenkahvoja ja isoja ikkunalautoja. Tästä asunnosta olisi vaikea siirtyä takaisin tavalliseen laatikkoasuntoon, vaikka toki niistäkin saa tunnelmallisia sisustamalla. Lankkulattioista olen haaveillut jo pitkään, niinkuin kaikki sisustusbloggaajat, mutta vielä en ole lankkuja jalkojeni alle saanut.

Pienissä taulukehyksissä on omia valokuvia ja alemman kuvan tauluissa Julia Pottin illustraatioita itse kehystettyinä. Vihreät kehykset ovat Ikean halvat kehykset, jotka olen itse maalannut. Alimmassa kuvassa on joko minun tai jomman kumman sisarukseni tekemä puinen kynttilänjalka skeittihyllyn päällä. Nappasin kynttilänjalan mukaan äitini luota ja se on todella vanha, todennäköisesti tehty puutyötunnilla aikoinaan..

Makuuhuoneen verhot ovat Anttilasta ja yltävät lattiaan asti. Tarkoitus oli saada rauhaisat ja halvat verhot. Turkoosihtavat verhot sopivat huoneen väreihin ja ovat tarpeeksi yksinkertaiset todella värikkään päiväpeiton seuraksi. Asunnossa oli valmiina pimennyskaihtimet, jotka ovat toimineet loistavasti, joten verhojen ei tarvitse olla peittävät.

Lisää sisustusta piakkoin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti