tiistai 13. elokuuta 2013

Venezuela

Matkablogeista intoutuneena kaivoin vanhoja Venezuelan reissun kuvia näytille. Sateinen ja pimenevä ilta sopii mainiosti vanhojen muisteluun.

Olimme vuoden 2011 lopulla pari viikkoa Venezuelassa ostettuamme lentoliput 300 eurolla, aika hyvä diili vai mitä! Jotkut ehkä muistavatkin Lufthansan myyneen vahingossa näitä ökyhalpoja kaukolentoja... Olimme vajaa viikon Caracasissa Venezuelan pääkaupungissa, joka kuuluu myös maailman vaarallisimpiin kaupunkeihin. Caracasista matkustimme bussilla ja pienlentokoneella Angel Fallseille (Canaiman luonnonpuistoon, maailman korkeimmille vesiputouksille. Angel Fallseilta jatkoimme Morrocoyn luonnonpuistoon Karibianmeren rannalle. Karibialta matkasimme takaisin Caracasiin ja kotiin räntäsateeseen. Parin viikon valoannostuksella selvisi talvesta huomattavasti paremmin! Olin oikeasti yllättynyt kuinka pitkälle valon piristävä vaikutus kantoi.

Matkaan kuului jännitystä, kaatosateita, tärinää kylmästä, tarpomista "viidakossa" väsyneenä ja läpimärkänä (flipflopeilla), unettomia öitä riippumatossa(edelleen märkänä), pakokaasuja, epäterveellistä katuruokaa ja käsillä viittomista... mutta myös henkeäsalpaavia maisemia ja ikimuistoisia hetkiä. Seuraavaksi lähden matkaan paremman espanjan kielen taidon sekä trecking-kenkien kera.

Kyselkää ihmeessä, jos kiinnostaa kuulla lisää matkasta! 

6 kommenttia :

 1. Ooh mitä kuvia... Olis kiva jos saisit vähän enemmän kommentointia :) Kuvat on aina niin hyviä ja postaukset tosi monipuolisia.

  VastaaPoista
 2. Thanks. Ei oikein ole levinnyt, mutta toivotaan, että ihmiset kävisivät katselemassa vaikkei aina kommentteja jätäkään ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! Heh, kuka lähtee sademetsään flipflopeilla :) Varmasti jäi ihania muistoja! Mielelläni olisin kuullut lisää siitä, mitä kannattaa ehdottomasti siellä tehdä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Heh, meillä oli paikallinen kontakti, joka järjesti tuon retken, mutta emme saaneet kunnollista infoa minkälaisesta retkestä oli kyse. Emme olleet varautuneet siis kovinkaan hyvin ;) Enkä myöskään ollut ennen ollut samantyyppisellä matkalla, jotta olisin arvannut. Oli minulla kangastossut lisäksi, jotka menivät täysin mutaan :D Mutta olipahan kokemus. Voisin yrittää tehdä toisen postauksen, missä kerron enemmän tekemisistä.

  VastaaPoista
 5. oi miten ihania kuvia.
  MATKAKUUME!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! :) Ei saisi tuijotella näitä vanhoja kuvia, iskee paha matkakuume itsellekkin.

  VastaaPoista