maanantai 6. tammikuuta 2014

Uuden Vuoden alku

Omä pärstä pitkästä aikaa. Kävimme rämpimässä Kruunuvuorella jonkin aikaa sitten ja sattuipa ikuistumaan tuo Filipan talvitakkikin käytössä. Kelit ovat olleet oikeastaan liian lämpimät tuolle takille, mutta pakkohan se oli silti ottaa jo käyttöön.

Huomenna olisi paluu töihin parin kuukauden sairasloman jälkeen! Hurjaa. Ensimmäistä kertaa alkaa jo tuntuakkin siltä, että olisi aika palata normaaliin rytmiin. Nähtäväksi jää miten tuo selkä jaksaa istumista, mutta onneksi toimistolla odottaa hyvä työtuoli.

Uusi Vuosi on alkanut harmaassa säässä koomaillen, teetä litkien, ystävän häitä suunnitellen (kuoharin ja suklaan kera) ja uutta TV:tä katsellen...

2 kommenttia :

  1. Kiva kuva! Ja hei oon takkisamis, mutta vaan sinisenä! Toi on kyllä mahtavan lämmin, tuntuu ihan makuupussilta. Mutta tosiaan muutaman kerran on tullut hikoiltua, ei oo oikein säät suosineet takkia ajatellen. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuo makuupussi kuvaa aika hyvin takin tuntua, sen takia tykästyinkin siihen :) Sininen olisi ollut enemmän oma värini, mutta ostin vaihtelun vuoksi vihreän.

    VastaaPoista