maanantai 20. tammikuuta 2014

Kotisunnuntain tuloksia
No niin, nyt on selvitty flunssasta ja virtaa löytyy taas enemmän. Eilinen kotisunnuntai tuotti tulosta; uusi pöytä on valmis, TV seinässä kiinni ja muutenkin huusholli siivottu. Päätin ottaa myös kuvat samantien ennen kuin kämppä on taas räjähdyskunnossa.

Olen todella tyytyväinen tuohon TV-nurkkaukseen ja sen kepeään tunnelmaan. Kirjoitin aiemmin (lue tästä) uuden television tuomista ongelmista ja pohdin miten ruman kapistuksen saisi parhaiten sulautumaan sisustukseen. Seinään kiinnittäminen osottautui oikein hyväksi ideaksi. Säästyimme uuden tason ostamiselta ja tilasta tuli raikkaamman näköinen! Siirsin eteisestä tuon rullilla varustetun retrotason TV:n alle, joka sopii siihen omasta mielestäni mukavasti. Katsotaan kauan menee, ennen kuin tasolla on lehtipinkkoja ynnä muuta tavaraa... Pistimme vanhan dvd-soittimen kaappiin piiloon, koska käytämme sitä niin harvoin. Ehkäpä sen jaksaa asentaa tarvittaessa takaisin...

Eteiseen siirsin puulaatikon makuuhuoneesta sekä lehtipinkan retrotason paikalle. Heitin viime muutossa niin ison läjän lehtiä roskiin, että en meinannut saada tarpeeksi korkeaa lehtipinkkaa edes aikaiseksi. Olen säästellyt lehtien suhteen viime ajat, joten niitä ei ole kertynyt lisääkään kovin paljoa.

Viidennen kuvan nojatuolin pelastin isäni asunnolta talteen. Se siirtyi olohuoneesta makkariin toistaiseksi, koska olohuoneessa ei ole liiemmin tilaa ylimääräisille tuoleille. Olisi ihana päällystää tuoli uudestaan esimerkiksi kinuskin värisellä nahalla... Vaikka vanha kangaskin on suht hyvässä kunnossa.

Lopussa vilaus uudesta pöydästä! Lisää kuvia tulossa piakkoin.

2 kommenttia :

  1. Tosi siistin näkönen! Samoin muukin kämppä :) Älkää heivatko dvd-laitetta, meillä on käyttöä aika paljon ja tällä hetkellä se kaverin lainakone...

    VastaaPoista
  2. Joo harvinaisen hyvä toi tv-alue ;) Yleensä mua aina hämää joku, niinku uudessa pöydässäkin kun jäi vähän liian lyhyeksi, mut tossa ei hämää mikään, heh. Ei hävitetä, kyl sitä saattaa viel tarvitakkin.

    VastaaPoista