tiistai 7. tammikuuta 2014

Hyvästit laatikkoteeveelle


Asuinkumppanini hankki meille vihdoin uuden tv:n. Olemme sinnitelleet vanhan kuvaputkitelevision kanssa pitkään, koska tv ei ole ollut kovin tärkeä kapistus kummallekkaan. Olemme tottuneet katsomaan leffojakin iPadilta tai 27 tuumaisen tietokoneen ruudulta. Syy tv:n hankintaan juuri nyt oli se, että Super Bowl -iltama lähestyy... Ja onhan tuota nyt ollut mukava katsella lomalla, vaikka en halua sohvaperunaksi muuttua edelleenkään ;) Itselle tärkeää oli, että kapistus ei olisi täysin musta ja siinä olisi älyominaisuuksia, kuten Netflixit ynnä muut suoraan. Alunperin haikailin valkoisen tv:n perään, mutta siitä olisi saanut pulittaa satasen enemmän, joten tyydyn hopeaan... Valkoinen olisi uponnut sisustukseen ehkä paremmin.

Tuo nurkkaus on ainut paikka kodissamme mihin tv sopii, mutta miten tuosta nurkkauksesta saisi siedettävän näköisen... Useimmista sisustuskuvista on jätetty televisio pois, joten sekin kertoo siitä, ettei kyseessä ole mikään kaikista kaunein kapistus, eikä tuollainen moderni laite sovi varsinkaan meidän vanhan tyylisiin huonekaluihin. Tuo vanha tarroilla koristeltu laatikkomalli sopi niin mainiosti pienen retrotason päälle ;) Repesin nauruun, kun uusi hopeinen kapistus nostettiin vanhan paikalle, eihän se edes mahdu noin pikkuruisen tason päälle... Ehkä paras vaihtoehto olisi laittaa se seinätelineellä seinään kiinni? Alla voisi silti olla joku taso, jossa säilyttäisi dvd-soitinta, jota hyvin harvoin tarvitsee enää. Seinään kiinnittämisessä häiritsee se, että tv:n sivuille ei jää yhtään tilaa, koska se mahtuu juuri ja juuri tuohon tilaan, mutta ehkä silmä tottuisi siihen vähitellen.

Onko teillä muilla ollut tv-ongelmia ja miten olette ratkaisseet ne? Onko kellään kokemuksia seinään kiinnittämisestä, toimiiko?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti