tiistai 20. elokuuta 2013

Roadtrip USA & Kanada, Part 1
Olen edelleenkin intoutunut lukemaan matkablogeja ja haaveilen itsekkin jo seuraavasta matkasta. Haaveenani olisi päästä ensi kesänä Alaskaan sekä mahdollisesti uudestaan Kanadaan. Ne voisi yhdistää mukavasti samaan reissuun, mutta katsotaan nyt mitä säästöpossu sanoo ensi keväänä. Ja selviääkö talvesta ilman matkaa...

Sillä välin päätin postailla edellisestä jenkkireissusta muutamia postauksia. Olin vuonna 2009 roudtripillä Kanadassa ja Jenkkilässä noin puolitoista kuukautta, ja täytyy sanoa, että matka oli huikea. Reittinä oli Helsinki - Vancouver - Las Vegas - Arizona - Alabama - Florida - (takaisin Alabamaan) - New York - Helsinki. Aika sekalainen reitti, tiedän. Paikkojen valintoihin vaikutti se, että matkakumppanillani on perhettä Alabamassa ja heidän kanssaan matkasimme Floridaan. Meillä oli myös omat mieltymyksemme paikkojen suhteen, joten päädyimme ottamaan sisäisiä lentoja ja ajelemaan vuokra-autolla osan reissusta.

Kaivoin tähän ensimmäiseen postaukseen parhaimpia valokuvia reissusta. Ajattelin, että kannattaisi tehdä jokaisesta paikasta erikseen postaus, mutta näin kun kuvat ovat iloisesti sekaisin, näkee hyvin miten erilaisia maisemia reissun aikana tuli nähtyä. Voisin kasata seuraavaan postaukseen enemmän roudtrip-henkisiä kuvia. Kuvia oli muuten todella vaikea valita, koska kyseisellä reissulla tuli kuvattua todella paljon. Ostimme uuden kamerankin Vancouverista, joten kuvien laadussa voi huomata jotain vaihtelevuuksia. Meillä oli mukana myös sellainen vähän isompi pokkari, joten lopulta jouduimme raahaamaan kolmea kameraa pitkin Ameriiiikkaa.

P.S. Hieman jännitti lähteä tuolla huomiota herättävällä Mustangilla Vancouverin keskustasta kohti Whistleriä ;) Mutta olihan se hieno ajokokemus kun alkujännityksestä pääsi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti