maanantai 5. elokuuta 2013

Pikkukivaa keittiöön
Loman lopun piristykseksi ostin keittiöön vähän pikkukivaa. Löysin Granitista oivan peltipurnukan mausteille, jotka lojuivat miten sattuu avohyllyllä. Tuli sitten järkättyä koko hyllykin samantien, en ole tainnut koskea siihen sitten muuton.. Lisäksi ostin teepusseille tuon ihanan peltipurnukan Helsinki Vintagesta, sopii niin mainiosti väreihinkin. Granitista jäi käteen myös muutama lasi, jotka näette seuraavassa postauksessa!

Tänään oli sitten ensimmäinen työpäivä viiden viikon loman jälkeen! Ei ollut teho parhaimmillaan heti, mutta annetaan armoa itsellemme.. Ehkä ensi viikolla.

2 kommenttia :

  1. Mä harmittelen aina kun ei meidän keittiössä oo mitään mestaa ihanille purkeille. :/ Toisaalta ne ois hetken päästä rasvatahman peitossa joten parempi et kaikki on vaan visusti piilossa. :D

    VastaaPoista
  2. Meillä on avohyllyy aika paljon, kun niin vähän kaappitilaa, mutta on siinä huonot puolensakin.. Just toi, että kamat menee tahmaan :D Toi hylly on sen verran korkeella ja sellasessa kohdassa, että pysyy suht puhtaana kun ei höyryt tuu sinne tms. Aattelin alussa, että menis enemmänkin pölyyn ja tahmaan kamat, mutta ei noita nyt ihan kokoajan tarviikkaan olla pyyhkimässä onneks.

    VastaaPoista