torstai 16. toukokuuta 2013

Täydellistä


Ihanaa, pitkästä aikaa inspiroivia muotikuvia! Kuvien lookit uppoavat minuun täydellisesti. Tyylini on muuttunut hieman yksinkertaisemmaksi kuin ennen, mutta näin kesän tullessa tekee mieli taas värejä, löysiä housuja, inkaa, raitaa ja muitakin kuvioita. Nuo punavalkoraidalliset shortsit ovat upeat. En ole saanut niitä mielestäni sen jälkeen kun näin ne ensimmäisen kerran. Myös nuo housut, joissa menee polvien kohdalla tuollaiset raidat, ovat hienot. Pienillä yksityiskohdilla saa paljon aikaan.

Innostusta lisäsi CMODE-lehden iPad-toteutus, joka oli todella kiva. Kuvat ovat siis Scotch & Soda Lookbookista CMODE-lehdestä.

Jostain syystä tuntuu siltä, ettei olisi mitään vaatteita, kun yhtäkkiä onkin muka kesä! Ei viitsisi kulkea samoissa farkuissa kuin suurimman osan vuodesta. Onko muilla samanlaisia tuntemuksia?

2 kommenttia :

  1. Kyllä vain, mut silti tosi vaikea pukea esim. hametta... Kai noi kalmanvalkoiset sääretkin vaikuttaa ;)

    Ylimmän kuvan takki, ja sun mainitsemat housut on upeita! Tuntuu ettei kaupoissa ole mitään noiden vertaista. Vahvat värit ja kuviot on niin mun juttu.

    VastaaPoista
  2. Juu se eka kerta on pahin shortseissa tai hameessa, sit siihen taas tottuu ;)

    Itellä ongelma tuntuu olevan se, että mikään ei taas sovi yhteen. Jos yrittää kesäsempiä housuja laittaa niin ei ole paitoja, ja toisinpäin. Värejäkin pitäisi hankkia! Kaupoissa on tosiaan tähän mennessä ollut aika vaaleita ja tylsiä vaatteita. Noissa kuvissa on jotenkin niin ihania kuvioita ja värejä.

    VastaaPoista