perjantai 10. toukokuuta 2013

Epäkohtia
Voisin sanoa, että tämä hylly on kotimme epäkohta. Huonekalu, jota ei tulisi mieleen esitellä heti ensimmäisenä. Päätin kuitenkin esitellä sen täällä blogissa, koska joka koti kaipaa pieniä epäkohtia, jotka tekevät kodista kodin. Muistan kun avokumppanini osti hyllykön omaan yksiöönsä seurustelun alussa, silloin hylly oli mielestäni hauska. Yhteenmuuttaessamme olin jo kasvanut hyllystä yli, ja haaveilin vain vanhoista lankuista tehdystä hipsteri-hyllyköstä. Rahan puutteen takia Ikean Billy nököttää kuitenkin edelleen samassa paikassa ja tulee todennäköisesti nököttämään jatkossakin. Silmäni ovat kuitenkin tottuneet siihen, ja alan olla sitä mieltä, että tämä epätäydellisyys tekee tästä kodista juuri meidän kodin. En väitä ettenkö miettisi aika ajoin uusia hyllyratkaisuja aikuisempaan makuun, mutta pystyn myös katsomaan tätä hyllyä hymyillen.

Ja kyllä... Myöskään hyllyn sisältö ei ole täydellisen cool, löytyy Aku Ankkaa, sanakirjoja ynnä muuta. Ei siis pelkästään design-kirjoja, joista toki pidän ;) Järjestelin hyllyn helatorstaina uudelleen, ja siivosin ylimmän tason, jossa lojui miljoona valokuvakehystä kasassa muuton jäljiltä (josta on siis puolitoista vuotta). Senkin takia silmä lepää nyt hieman paremmin kuin ennen.

Minkälainen kirjahylly olisi teidän unelmissanne?

5 kommenttia :

 1. Minusta tuo hylly näyttää itseasiassa ihan tosi kivalta! :) Haaveiden kirjahylly olisi keveä ja ilmava, koska se ei olisi tungettu täyteen tavaraa, vaan tilaa olisi myös esineille ja kukille. (Eli ei tule tapahtumaan;))

  VastaaPoista
 2. Mustakin toi on ihanan elävä :) Parempi vaan, ettei mene liian minimalistiseksi...

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Tälläisessä pienessä kodissa voisi olla kiva laittaa vain monta hyllylevyä päällekkäin seinään kiinni, mutta tarvitsisi hyvin kantavan seinän. Tuohon kohtaan en uskaltaisi laittaa, missä hylly on tällä hetkellä. Seinä ei kestäisi ehkä kirjojen painoa.

  Helposti sitä katselee sisustuslehtiä ym., ja saattaa unohtaa oman tyylin hetkeksi, vaikka liian minimalistiseksi tuskin minun kotini muuttuu ikinä :) Värejä ynnä muuta kerääntyy väkisinkin :)

  VastaaPoista
 4. Ainakin teidän kirjahylly näyttää äärimmäisen siistiltä! Meidän kirjahyllyssä on kirjoja yks hyllyllinen ja kaikki muut hyllyt täytetty jollain roinalla ja toisen puoliskon purjehduspalkinnoilla, ne on varmaan se epäkohta johon mun silmäni on tottunut ja kun on lapsi niin niitä epäkohtia ei niin ehdi miettimäänkään enää. Huomaan Don Rosan akkari-sarjiskirjat ekana tuolla siks, että ne on musta niin loistavia. :) Eikä kaiken aina tarvii olla välttämättä niin aikuista ;)

  VastaaPoista
 5. Se on tosiaan just siivottu, että siks näyttää noin siistiltä ;) Tosin oli noi kirjat suht siisteissä riveissä ennenkin, niiden lisäks oli vaan kertyny kaikenlaista roinaa reunoille ja pölyä ;)

  Ei todellakaan tarvii olla aikuista, mielumminkin vois taistella sitä aikuisuutta vastaan, hihi. Mutta huomaan, että silmä kaipaa pikkasen enemmän rauhallisuutta kun ennen, onko se sitten jonkun sortin seniiliytymistä :D

  Peten huushollista akkarit kulkeutunu ;)

  VastaaPoista