maanantai 27. toukokuuta 2013

Jaffapäivä


Anteeksi hidas postaustahti. Töissä on ollut kaikenmaailman muutoksia ja kiirettä, ja viikonloput ovat täynnä juhlia heinäkuuhun asti! Miten tässä näin kävikään, kun vasta talvella tuntui siltä, ettei ole elämää ollenkaan enää!? Hassua, että kesälomaankaan ei ole enää kuin kuukausi. Odotan jo innolla tyttöjen reissua Ranskaan :)

Kuvat ovat pirteämpiä kuin mitä fiilis tällä hetkellä. Sairastuin nimittäin oksutautiin eilen, joten jaffalla ja ruisleivällä mennään (ja muotilehdillä). Olo alkaa jo hieman parantua, mutta ruokaa ei vieläkään tee mieli sitten yhtään.

Kuvasin huvikseni uudet biksut, yläosa on H&M:ltä ja istuu aika kivasti ja mikä tärkeintä; sen kanssa voi olla rennosti ja liikkua. Saman sarjan alaosa oli turhan pieni omaan makuuni, joten ostin Stadiumista ihan vain mustan alaosan, joka peittää jopa pepun. Välillä mietityttää tuo bikinien alaosien muotoilu, kuka haluaa vilauttaa kaiken... Itselläni on ihan hyvä kroppa ja olen tyytyväinen ulkonäkööni, mutta en siltikään halua paljastaa kaikkea yleisillä paikoilla ;)

Vikassa kuvassa H&M:n läpsyttimet, joita ostan halpuuden vuoksi joka kesä muutamat (maksavat siis 4,90 €). Toimivat hyvin matkoillakin, kun voi käyttää ne loppuun ja viskata vikana päivänä roskiin.

2 kommenttia :

  1. Mä olen kanssa tota bikinien alaosaa miettinyt oikeestaan aina kun niitä on pitänyt ostaa mutta nyt keväällä Egyptissä näin kyllä niitä jotka rullaili niitä olemattomiakin alaosiaan vielä pienemmiksi niin että sama kait kun ei olis ollut housuja lainkaan :S

    VastaaPoista
  2. Juu kai ne kaupaksi käy ;) Jotenkin ite vaan haluis, että pystyy liikkuakkin rannalla ilman vilauttelua ja uimaan oikeesti. Ja aallokoissa ulkomailla tollaset pikkupikkubiksut lähtee oikeesti pois päältä, kokemusta on :D

    VastaaPoista