maanantai 4. marraskuuta 2013

Aurajoki ja minä
En ole miettinyt sisustusasioita viime aikoina paljoakaan, mutta asukuvia olisi taas tarjolla. Muistelen näitä kuvia sitten ensi viikolla kun selkäni on leikattu ja puen samat gollege-housut jalkaan joka päivä.

Vietin viikonlopun Turussa häitä juhlien ja tämä asu toimi juhla-asunani. Käytin samaista mekkoa tasan vuosi sitten kun täytin 30, mutta se sopi paremmin kuin hyvin myös syksyisiin häihin. Mekko on ostettu H&M:stä, mutta näyttää yllättävän laadukkaalta ja ryhdikkäältä, luonnossa vielä paremmalta kuin kuvissa.

Kampauksen tekoon käytin ehkä viisi minuuttia sen jälkeen kun olin kihartanut hiukset. Kasasin hiukset vain myttyyn ja kiinnitin pinneillä ja lopuksi lakkaa reilusti päälle. Hiusteni väri on muuten mukavan epätasainen tällä hetkellä, väri tarttuu vaaleampiin etuhiuksiin kovemmin. En siis ole tarkoituksella laittanut raitoja...

Kivaa alkuviikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Eka takkikuva on jotenkin tosi magee :) Ai vitsi mä haluun kans viikonloppureissulle...

    VastaaPoista
  2. Siin on jotenkin old school -fiilis, kiharat ja kampaukset tekee mun naamasta vähän sellasen vanhanaikasen :D Maisemanvaihdokset tekee hyvää, vaikka aika kiirettähän tuolla nytkin oli, et sellasetki reissut olis kivoja ettei oo mitään suunnitelmia.

    VastaaPoista