tiistai 9. huhtikuuta 2013

New Balancet & huono kuva itsestäniTässä tulisi vaihteeksi muotiasiaa. Ei ole tullut kuvailtua asuja talvella, mutta uskaltauduin nyt laittamaan yhden huonon kuvan tänne, joka on otettu Köpiksen reissussa. Tuo muutamalla eurolla ostettu farkkuliivi on ollut suuressa käytössä tänä talvena. Liivi lämmittää mukavasti neuleen päällä ja reissussa se oli todella tarpeen. Pitäisi vissiin tehdä jotain noille kuivahtaneille kiharoillekkin..

Pistin oikeastaan siksi tuon kuvan tänne, koska tuo asu näytti niin hauskalta uusien New Balancejen kanssa (voitte kuvitella ne tuohon asuun), jotka ostin myös reissusta. Sporttisen muodikasta.. Viime keväänä en vielä lämmennyt juurikaan Balanceille, mutta kas kummaa nyt ne oli pakko saada, ja mikäs parempi paikka ostaa ne kuin "hipsteri-köpis". Päädyin mustiin tossuihin, koska haluan, että ne sopivat kaikkeen. Valinta tuntui tylsältä, mutta ehkä ostan alesta toiset kirkkaan väriset jos totean kengät hyviksi. Olen päässyt käyttämään kenkiä vasta muutaman kerran ilmojen takia, mutta ensivaikutelma oli ainakin todella mukava ja pehmeä.

Huomasin, että Balanceja oli nyt ilmestynyt myyntiin Nilssonillekkin. Aiemmin niitä ei ole myyty Suomessa kuin joissain putiikeissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti