keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Herschelin reppu tuli taloon

Esittelen vielä yhden ostoksen reissusta! Minä kun luulin, että en ostanut edes paljoa... Silti tuntuu, että olen kirjoittanut näistä Köpiksen tuliaisista jo monta kertaa. Tähän ne taitavat kuitenkin loppua. Olin miettinyt repun ostoa jo pidemmän aikaa, ja kipeät olkapäät olkalaukun raahamisesta reissussa vahvistivat ostopäätöstä. Ostin Herschelin halvimpiin malleihin kuuluvan repun tuollaisena khakin vihreänä. Reppu on pieni, simppeli ja siro, mutta sinne mahtuu kaikki tarvittava hyvin. Reppu on kätevä myös lentokentällä, koska sen saa selkään ja kädet jäävät vapaiksi. Vapailla käsillä saa vedettyä pyörillä olevaa matkalaukkua ongelmitta, olkalaukut kun pakkaavat tippua olalta ärsyttävästi.

Jostain kumman syystä en tajunnut kuvata repun vuorta, mutta eri malleja voi käydä katselemassa täältä. Ihastuin juurikin noihin erilaisiin vuoriin. Voin kuvata myöhemmin senkin tänne blogiin.

Lisäksi pakollinen kaljakuva reissusta.

2 kommenttia :

  1. Olisin kaivannut kuvaa koko repusta? Etten osta joskus samaa ;) Pakollinen kaljakuva, haha...

    VastaaPoista
  2. Huomasin itekkin, että tullut napsittua vaan fiilistelykuvia. Pitää yrittää ottaa kuvat selässä ja vuoresta. Kaljakuvat on parhaita..

    VastaaPoista