lauantai 26. huhtikuuta 2014

Monsters
Nyt on kyllä ollut niin hiljaista, että hävettää! Jotenkin tuo kevät vaan vie mukanaan ja tuo tullessaan rauhattomuuden tunteen, mitä vastaan on vaikea taistella. En jaksa tällä hetkellä keskittyä koneella olemiseen, valokuvaamiseen, kirjoittamiseen, työntekoon, en mihinkään...

Onnekseni minulla oli talviloma pitämättä, joten olen lomaillut pääsiäisestä lähtien viikon verran, joskin tämä on ollut tälläistä suorituslomaa... Vihdoin saan vetää viimeisetkin yliviivaukset listasta yli. Toinen viikko ihan oikeata lomaa tekisi terää, mutta tuleehan se kesälomakin piakkoin, joten eiköhän tässä jaksa. Ja ainakin minulle sattui mahtavat säät, joten auringosta olen saanut nauttia!

Kuvissa Klaus Haapaniemen kirja Monsters, jonka sain siskoltani. Oli ihan pakko räpsiä muutama kuva kirjan sivuista tännekkin, koska en vain saa tarpeeksi Haapaniemen kuvituksista. Kyseessä on satukirja, johon Rosa Liksom on kirjoittanut tekstit. Täytyy myöntää, että en ole ehtinyt lukea tekstejä edes vielä, olen vain selaillut ihania kuvia. Haapaniemen kunniaksi aamupalakuva hänen suunnittelemista astioistaan, joihin en myöskään kyllästy ikinä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti