lauantai 15. maaliskuuta 2014

Muuten vaan


Tässä muutamia muuten vaan -kuvia, mitä otin lauantaiaamun iloksi. Kevään myötä tekisi mieli vähän uudistaa kotia. Julisteiden tilalle olisi kiva saada ihan oikea iso maalaus ja Urban Outfittersin kukkamatonkin voisi vaihtaa raikkaampaan... Ennen muita uudistuksia pitäisi kuitenkin saada se vitriinihylly keittiön jatkeeksi ja kirjoille uusi simppeli kirjahylly ikkunan viereen.

Toisen vanhan sohvamme laitoin juuri myyntiin, jotta olkkarista tulisi avarampi. Tilalla voisi olla vain nojatuoli ja vähän haaveilen myös marokkolaistyylisestä pallista.

Inspiraation voisin ottaa myös takaisin kevään myötä. Sairastelu alkaa tympimään ja olo on voimaton... Toivon, että tämän poskiontelontulehdus häipyisi nyt lääkkeiden avulla.

2 kommenttia :

  1. Hei, löysin blogiisi tuolta Cosy Home -blogin lukulistan kautta ja miten ihania kuvia sinulla onkaan. Miellyttää minun visuaalista silmääni tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, kiva kuulla! :) On ollut kiireitä maaliskuun aikana, joten pitäisi ottaa niskasta kiinni postailun suhteen! Kävin kurkkaamassa blogiasia, näytti kivalta sekin! Pitää tutustua paremmalla ajalla.

    VastaaPoista