lauantai 1. helmikuuta 2014

Talven selviytymispakettiAjattelin kirjoitella pitkästä aikaa kasvotuotteista ja miten olen itse selvinnyt talvesta hankalan ihoni kanssa. Ihoni reagoi lämpötilojen vaihteluun helposti ja tuulinen pakkassää on pahinta mitä voi olla. Tänä talvena ihoni on kestänyt yllättävän hyvin pakkasta, joten näissä tuotteissa täytyy olla jotain hyvää.

Sain äidiltäni L'oréal Nutri Gold extraordinary oilin, jota en olisi todennäköisesti muuten ostanut. En tiedä extraordinarystä, mutta olen käyttänyt öljyä joka aamu apteekin La Roche-Posayn rasvan alla ja kiristyksen nämä tuotteet yhdessä pitävät ainakin loitolla.

Kielhl'sin kasvonaamion (Ultra Facial Overnight Hydrating Masque) sain puolestani joululahjaksi siskoltani ja naamio on ollut kovassa käytössä. Käytän naamiota itseasiassa joka ilta kasvojen pesun jälkeen ja imeytymisen jälkeen laitan vielä tuon samaisen apteekin rasvan päälle. Kuivaihoisille vinkkinä siis, että kannattaa käyttää kosteuttavia naamioita rasvana ihan joka päiväisesti! Kiehl'sin tuotteista puhutaan yllättävän vähän blogeissa, mutta itselläni on hyviä kokemuksia niistä, sopivat ainakin omalle iholleni. Näillä tuotteilla punaisia läiskiä kasvoilla on ollut vähemmän kuin yleensä. Ihon kunto vaihtelee toki muutenkin...

Huulille olen käyttänyt ihan perinteistä Bepanthenia, välillä myös kasvoille ja kaulalle.

Sähköisille ja taipuisille hiuksille ostin Moroccan Oilin kiharavoiteen, joka on mukavan kosteuttavaa kuiville latvoille ja sähköisyys on vähentynyt. Moroccan Olilin tuotteet ovat turhan kalliita, mutta tuollainen iso putilo kestää omassa käytössäni niin kauan, ettei hinta niin älyttömältä tunnu loppujen lopuksi.

Toivottavasti vinkeistä on apua muillekkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti