tiistai 3. joulukuuta 2013

Häähumua rosoisessa ympäristössä

Juhlistimme marraskuussa avokumppanini siskon häitä Turun Manillassa. Sen verran kivasti oli tila sisustettu ja koristeltu, että pakko julkaista muutama kuva täälläkin. Älkää välittäkö miten sattuu tarkennetuista kuvista, olisiko viinillä osuutta asiaan... mutta fiilis on tärkein. 

Tila oli loistava tuollaisiin noin 70 hengen juhliin ja sopi hääparille todella hyvin, jotain tämän kaltaista osasin odottaakkin. Manilla on toiminut viina -ja köysitehtaana aikoinaan, joten tilasta huokuu ihanan rosoinen tehdasmainen fiilis. En ole ikinä ollut täysin mustavalkoisuuden ystävä, mutta tähän tilaan mustavalkoinen kattaus lasipurnukoineen sopi kyllä täydellisesti. Olisin saattanut päätyä itse samankaltaiseen ratkaisuun. Lemppareitani olivat kuitenkin nuo pinkeillä korkeilla varustetut oluset, joissa oli erilaisia tekstejä etiketeissä. Pidin myös todella paljon valkoisista kukista lasipulloissa.

Tilan ainoa huono puoli oli epätasainen lattia, joka sinänsä loi tunnelmaa, mutta korkokengät piti jättää nurkkaan heti ruokailun jälkeen... varsinkin kun kyseessä on maailman huonoin koroilla kävelijä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti