perjantai 4. lokakuuta 2013

Valmistautumista pimeään syksyyn
Moikka vain! Viime ajat ovat olleet kiireisiä ja jaksamus vähissä kaiken tapahtuneen tiimoilta. Vielä olisi kestettävä tuleva selkäleikkaus niin olisi tämä syksy pulkassa. Marraskuusta on siis tulossa herkuttelun ja Netflixin täyteinen mitä todennäköisimmin. Oli siis ihan pakko hankkia uudet pehmeät gollarit, jotta kestäisin tulevat koitokset hiukan paremmin  ;)

Ja herkkäihoisille vinkki hyvästä kasvorasvasta; La Roche-Posayn Cicaplast Baume B5. Kyseinen rasva toimii ainakin itselläni ja hintaakin oli vain 7 euroa apteekissa. Oma ihoni on ärsyyntynyt jo nyt, vaikkei vielä ole edes pakkasia. Taistelu alkakoon punaisia läiskiä ja kiristävää tunnetta vastaan... Tämä rasva vie juurikin sen kiristävän tunteen omalta iholtani (ainakin vielä), johon harva tuote pystyy. Tuote on hajusteeton ja parabeeniton ja sisältää panthenolia, joka rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa. Tuntuu sopivan myös meikin alle.

En voi muuten sanoin kuvailla kuinka paljon ärsyttää, että ihoni pysyy hyvässä kunnossa vain muutaman kuukauden vuodessa, kesäkuusta elokuuhun... Tiedän, on isompiakin ongelmia, mutta ärsyttää se silti.

4 kommenttia :

 1. Sama minulla, nyt jo on alkanut ihon kuivuminen vaikkei ole vielä pakkastakaan. Ääh! Katsotaan selviänkö Hauschkan ruusuvoiteella, vai tarvitaanko vielä järeämpiä keinoja...
  Tsemppiä leikkaukseen!!

  VastaaPoista
 2. Ja vielä ärsyttävämmäksi asian tekee se, että itselläni on lisäksi kuitenkin kiiltävä iho, eli kunnon "atooppinensekaiho". Haha :D Mutta ehkä me kestämme taas yhden talven... unelmoiden kosteasta trooppisesta ilmastosta. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

  VastaaPoista
 3. Oliko toi siis ihan tavallinen jokapäiväinen rasva? Eikä mikään kuuriluonteinen paksu? Mäkin voisin kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä siin luki muistaakseni, että saa käyttää ihan aamuin illoin. Just heitin paketin roskiin ;) Mä ainakin käytän. Samalla merkillä on muitakin rasvoja, mutta osa on ainakin kalliimpia. Kesällä käytin sellast about 23 euroo maksavaa rasvaa, joka toimi myös. En tiiä miks toi sitten on halvempaa...

  VastaaPoista