maanantai 11. helmikuuta 2013

Kamomillaa ja ruusunkukkaöljyä

Löysin ennen joulua kiinnostavan verkkokaupan nimeltään Candyshop. Verkkokaupassa myydään kosmetiikkaa, hiustuotteita, voiteita ja meikkejä. Tuotteet vaikuttivat kiinnostavilta ja houkuttelevilta, joten päätin tilata lehdissä paljon kehutun Pai Skincaren kosteusvoiteen testaukseen. Voide sisältää kamomillaa ja ruusunkukkaöljyä ja on tarkoitettu herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Olen siis täydellinen koekaniini.

Olen ehtinyt käyttää voidetta vasta muutamia päiviä, joten en pysty vielä kunnollista mielipidettä muodostamaan, mutta ensivaikutelma on hyvä. Voiteessa on mukava mieto tuoksu, sitä on mukava levittää iholle ja se jättää ihon pinnan mukavan pehmeäksi. Tällä hetkellä ihoni on niin talven runtelema, että saatan jopa tarvita vielä tuhdimpaa kamaa.. iholleni kun ei riitä sitten mikään. Mutta lupaan palata asiaan, kun olen käyttänyt rasvaa pidempään.

Plussaa on tietenkin söpösti pakattu tuote ja nätti purnukka, joka kulkee helposti mukana sotkematta. Tuo purnukan alla näkyvä turkoosisävyinen vihko on Pinosta. Ostin sen muutama päivä sitten kirjoittaakseni muistiin kaikenmaailman salasanat. Niitä kun on miljoonittain erilaisia niin töissä kuin kotonakin.

Hyvää viikon alkua kaikille!

2 kommenttia :

  1. Miten oot saanut kuviin näin paljon valoa? Kauniita!
    Susse

    VastaaPoista
  2. Thanks! Iso ISO tais olla vaan, rakeisuudesta huomaa. Ja pikkasen lisävaloa viel photarissa ;)

    VastaaPoista